top of page
Search
  • Writer's pictureERKOINDREKKRISTJAN

TÜGi spordipäev

Updated: Dec 14, 2017




Selle kooliaasta alguses, 20.09.2017 toimus Türi Ühisgümnaasiumi õpilastel linnastaadionil spordipäev. Ürituse korraldajad olid meie kooli õpilased Indrek Huopolainen ja Erko-Hendrik Mõttus 11b klassist. Üritus korraldati noormeeste uurimistöö raames, mille juhendajaks on meie kooli kehalise kasvatuse õpetaja Kaarel Kallas.

Osalema pidid kõik kooli õpilased, sest kõik võistlus tulemused läksid kehalise kasvatuse õpetajatele hindamiseks. Oli ka palju õpilasi, kes ei osalenud tervislikel põhjusetel aga see ei tähendanud, et oli koju minek. Kõik vabastatud õpilased rakendati tööle spordipäeva kohtunikena. Samuti said kohtuniku ametit proovida ka paljud meie kooli õpetajad.

Spordipäeval võisteldi kergejõustiku 4-võistluses, kus olid aladeks 100m, kaugushüpe, 800m jooks ja üks heiteala (kuulitõuge, kettaheide või odavise). Indreku hinnangul õnnestus spordipäeva korraldamine väga hästi ja ajakava järgimine oli laitmatu.

Kokku osales spordipäeval 88 õpilast, kellest 44 õpilast olid tüdrukud ja 44 poisid.

Spordipäeva parimate tulemustega hiilgas Andres Viidikas, kes võitis ülekaalukalt kõik alad ja kogus suurepärased 2531 punkti. Tüdrukutest osutus parimaks Kelly-Lizette Lõhmus, kes kogus 1065 punkti.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Intervjuu õpetaja Averonika Beekmanniga.

K: Millist spordiala meeldib teile kõige rohkem vaadata? A: Mulle meeldib vaadata jalgpalli, kui on MM ja teine kord on päris lahe vaadata suustamist, kui on põnevad seisud ja ralli seise kui Tänak s

bottom of page