top of page
Search
  • Writer's pictureERKOINDREKKRISTJAN

Kergejõustiku MV Järvamaal





17.09.2017 toimusid Türil kergejõustikus Järvamaa meistrivõistlused, millest võtsid osa ka Türi Ühisgümnaasiumi õpilased Indrek Huopolainen ja Erko-Hendrik Mõttus. Mõlemad poisid õppivad 11.B klassis.

Indrek Huopolainen osales nendel võistlusel kolmel alal: 800m jooks, kettaheide ja odavise. Indrek Huopolainen saavutas väga tasavägises odavise võistluses 4. koha, kus juures medali pealt kukkus ta alla alles võistluse päris viimasel katsel. Indrek Huopolainen saavutas 3. koha kettaheites ja ka 3. koha 800m jooksus. Indrek Huopolainen kommenteerib oma võistlust nii: “Ütleme nii, et kettas oleks saanud kindlasti paremini ja sellega rahule jääda on raske, aga odaviske ja 800m-ga võib täiesti rahule jääda ja kaks medalit kolmest alast on kaelas ja siit on hea edasi minna.”

Erko-Hendrik Mõttus osales Järvamaa MV neljal alal : kõrgushüpe, 800m jooks, odavise, kolmikhüpe. Erko-Hendrik Mõttus tuli Järvamaa meistriks lausa kahel alal : 800m jooks ja kõrgushüpe. Odaviske võistluse lõpetas Erko-Hendrik Mõttus täpselt Indrek Huopolaineni seljataga 5. kohal ja kolmikhüppes jäi Erko-Hendrik Mõttus 2. kohale. Erko-Hendrik Mõttus ütles ise ka paar sõna oma võistluse kohta: “Kõrguse ja 800m võib täitsa rahule jääda. Odaviske tulemus ei olnud nii hea kui lootsin,aga võistlus ise oli vägev. Kolmikhüppega ei saa kohe üldse rahule jääda.”

Küsisime ka arvamust tulemuste kohta poiste treenerilt Veiko Valangult: “ Poiste üle saab uhke olla, sest ikkagi Järvamaal meeste hulgas tulla ühe poolt siis Järvamaa meistriks ja teiselt poolt Järvamaa kolmandaks ei ole üldse paha tulemus. Kindlasti leiavad poisid ise seda, et mõni tulemus oleks võinud olla natuke parem, aga midagi tuleb ka järgmisesse aastasse jätta.”

Soovime Türi Ühisgümnaasiumi poolt edu ja loodame, et järgmistel Järvamaa MV, mis toimuvad järgmine aasta samal ajal, et sealt tuleb juba suured medalite sadu.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Intervjuu õpetaja Averonika Beekmanniga.

K: Millist spordiala meeldib teile kõige rohkem vaadata? A: Mulle meeldib vaadata jalgpalli, kui on MM ja teine kord on päris lahe vaadata suustamist, kui on põnevad seisud ja ralli seise kui Tänak s

bottom of page