top of page
Search
  • Writer's pictureERKOINDREKKRISTJAN

Kergejõustiku EMV 2017





04.-06.07 toimusid Rakveres järgmised Eesti U23, U20, U18, U16 vanuseklasside meistrivõistlused kergejõustikus. Sellel võistlusel osalesid ka kaks Türi Ühisgümnaasiumi õpilast:Indrek Huopolainen U20 vanuseklassis ja Erko-Hendrik Mõttus U18 vanuseklassis. Mõlemad õpilased õppivad 11.B klassis.

Erko-Hendrik Mõttus võttis osa U18 vanuseklassis ja osales kahel alal: kõrgushüpe ja 300m tõkkejooks. Kõrgushüppes saavutas Erko-Hendrik Mõttus suurepärase 8. koha ja 300m tõkkejooksus üllatavalt kõrge 4. koha. Erko-Hendrik Mõttus ise võttis kokku oma saavutsed nii : “Tulemustega olen väga rahul, muidugi alati saab veel paremini, aga minu arvates olla Eesti U18 vanuseklassis neljas 300m tõkkejooksus on väga uhke tunne. Järgmine aasta on ka mõttes juba medalikohad.”

Indrek Huopolainen võttis osa U20 vanuseklassis ja osales kolmel alal: kuulitõuge, odavise ja kettaheide. Esimesel päeval osales Indrek Huopolainen kettaheites ja ka kuulitõukes. Kettaheites sai Indrek Huopolainen hea 10. koha ja kuulitõukes tubli 8. koha, millega saavutas ka koha lõppvõistlusel. Kolmandal päeval osales Indrek Huopolainen odaviskes, kus saavutas 10. koha. Indrek Huopolainen ise kommenteerib oma saavutusi nii: “Minu esimeste EMV kohta kindlasti hea tulemus ja need on head tulemused mille pealt edasi minna ja edasi minna ja areneda. Loodan järgmine aasta teha tulemuste parandusi ja ka kõrgemaid kohti.”

Saime ka hinnangu poiste tulemuste kohta poiste treenerilt Veiko Valangult: “Kindlasti saab poiste tulemustega rahule jääda, kindlasti oli mõlemal poistel alasid mis oleks võinud minna paremini, aga tuleb ka jätta midagi järgmisesse aastasse. Hindeks poistele tugev 4. “

Soovime Türi Ühisgümnaasiumi poolt poistele edu tulevikus ja loodame, et mõlemad suudavad järgmine aasta ka juba medalid koju tuua. Järgmised võistlused toimuvad järgimisel aastal samal ajal.

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Intervjuu õpetaja Averonika Beekmanniga.

K: Millist spordiala meeldib teile kõige rohkem vaadata? A: Mulle meeldib vaadata jalgpalli, kui on MM ja teine kord on päris lahe vaadata suustamist, kui on põnevad seisud ja ralli seise kui Tänak s

bottom of page